Hur Man Rakar Sig Med En Elektrisk Rakhyvel En Praktisk Information

Detta kommer också att förhindra rakhyvelbränna, skärsår och hack (och så kommer att använda rena och vassa blad). Säkerställ alltid en välskött och ren elektrisk rakapparat.

Shaver intitle:how

Det bästa sättet att undvika att det händer är att rengöra det på detta sätt regelbundet, helst efter varje rakning. Hur som helst bör du försöka ta bort så många hårstrån som möjligt från insidan av rakenheten genom att försiktigt knacka på plastramen.

Utvalda Startsatser

Inse att det kan ta tid att acklimatisera sig until elektrisk rakning. När du byter från en manuell rakhyvel till en elektrisk rakapparat kan det ta 1-2 veckor för dig och din hud att justera och uppnå den nära rakning du är van vid. Under dina första sessioner, träna tålamod och gradvis förfina din teknik. Självförtroende och skicklighet kommer naturligtvis att utvecklas när du blir mer bekant med nyanserna av att använda en elektrisk rakapparat.

Den har ScalpSafe-bladteknik som är avsedd för känsliga hårbotten. Det kommer inte att irritera din hud även om du gör flera pass. Efter många pass, tvätta bladen med kallt vatten för att ta bort hårklipp, överflödig kräm och gel. En elektrisk rakapparat är mitt valvapen, eftersom det erbjuder snabbhet, bekvämlighet och säkerhet. Kolla in våra bästa val för de bästa elektriska huvudrakapparaterna här. En av fördelarna med dubbla kantsäkerhetsrakhyvlar är att det finns två sidor på rakhyveln.

Hur Man Rakar Ansiktet: En Guide Till Mäns Rakning

Tänk på att din elektriska rakapparat måste vara helt vattentät för detta. Det är viktigt att hålla din Wahl-rakapparat ren för att säkerställa dess långa livslängd och optimala rakeffektivitet och effektivitet. Skäggstubb byggs upp lätt, speciellt om du har tjockt ansiktshår, så det är viktigt att rengöra rakapparaten, skärstängerna och folien efter var tredje eller fjärde rakning. Som tur är är det enkelt att rengöra en elektrisk rakapparat. Försök inte en cirkulär rörelse med en folierakapparat eftersom endast roterande rakapparater kan raka sig i cirkulära mönster över ansiktet.

Till exempel vänder jag alltid min rakhyvel (och håller den med ryggen uppåt) när jag rakar mig precis underneath näsan. Jag lutar den också mer mot en av de två yttre folierna. Till exempel, om du rakar ett stort, relativt platt område som dina kinder kan du komma undan med längre slag, speciellt om kornriktningen inte varierar för mycket. Beroende på kornets riktning och området du rakar dig kan kortare, kraftigare slag fungera bättre. Om du av någon anledning rakar dig var tredje dag eller mer och din rakapparat kämpar mycket, är det en bra idé att trimma ditt skägg med en vanlig ansiktstrimmer innan du rakar dig.

Om du inte vet var du ska leta kan du läsa mansforum eller prata med en groomingexpert, until exempel en frisör som är specialiserad bästa rakapparat på ansiktsrakningar. Vissa avancerade elektriska rakhyvlar har en rengöringsstation som använder speciella patroner.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *